Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Вовчоцька сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04327181) був реорганізований і увійшов до складу Брацлавської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

29 грудня у Вовчоцькому сільському Будинку культури відбувся новорічний концерт "Зимова казка".

Новий рік – найчарівніше і найочікуваніше свято. Його однаково люблять і діти, і дорослі. У цей день відбуваються дива, здійснюються найсміливіші мрії та найзаповітніші бажання. Сміх, подарунки і гарний настрій гарантовані кожному.

 

В приміщенні  Вовчоцького сільського Будинку культури відбувся святковий концерт «"Зимова казка». Свято розпочали Дід Мороз та Снігуроньки, які привітали всіх з наступаючим 2019 роком.

 

 

Сільський голова Кобринчук Микола Миколайович та директор Вовчоцької ЗОШ Басовська Олена Володимирівна привітали всіх присутніх з новорічними святами та побажали добра, щастя, злагоди та миру. А усім школярам вручили солодкі подарунки та призи від сільської ради, батьківського комітету та агрохолденгу "Зоря поділля". Учителі, учні та батьки щиро вдячні спонсорам свята.

 

 

В концертній програмі взяли участь учні школи, жителі села, вчителі. Вони подарували багато приємних хвилин всім присутнім, які завітали на новорічне свято.

 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *