Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Вовчоцька сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04327181) був реорганізований і увійшов до складу Брацлавської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

12 жовтня в Вовчоцькому сільському Будинку культури відбувся святковий концерт, присвячений Дню захисника України, Дню Українського козацтва та Святу Покрови Пресвятої Богородиці.

 

На святковий захід запросили військовослужбовців та членів родин учасників антитерористичної операції на Сході, які зареєстровані та проживають на території Вовчоцької сільської ради.

Зі словами вдячності та шани до військовослужбовців та членів їхніх сімей звернувся сільський голова Кобринчук Микола Миколайович. Голова сільської ради подякував учасникам АТО за мужність та героїзм, вірну службу на благо своєї землі та українського народу. 

 

Протягом заходу вели  мову про те, що переживаємо нині дуже непростий час — на сході України гинуть патріоти, йде неоголошена війна проти нашої незалежності та територіальної цілісності. В лавах Збройних сил України в зоні АТО несуть службу чимало наших земляків.

 

 Хвилиною мовчання вшанували пам'ять тих, кого вже нема серед нас.

 

Свої пісенні та танцювальні вітання дарували творчо-обдоровані діти та дорослі, які проживають на території Вовчоцької сільської ради, чим подарували радість усім присутнім на святі.          

 

 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *