Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Вовчоцька сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04327181) був реорганізований і увійшов до складу Брацлавської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

11 жовтня відбулося урочисто-святкове дійство до Дня захисника України.

В історії нашої Батьківщини є багато подій, які засвідчують мужність, героїзм, відданість та любов українського народу до рідної землі.


   14 жовтня – важлива дата. Вона поєднує в собі свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, День утворення Української Повстанської Армії, а віднедавна й День захисника України.


   З цієї нагоди 11 жовтня у концертній залі сільського Будинку культури пройшов святковий концерт, присвячений цим знаменним датам. На урочистому святі були присутні воїни АТО, військовослужбовці,  учнівська молодь та громадськість.

Розпочався святковий захід традиційно під звуки Гімну України.

В знак поваги перед пам’яттю і подвигом славних синів України — героїв УПА славних воїнів – визволителів у роки Другої світової війни героїв небесної сотні й героїв АТО, всі присутні вшанували хвилиною мовчання.

Звернулись із вітальними словами до присутніх сільський голова Микола Кобринчук та учаснити АТО.

 Чудовим подарунком для присутніх в залі став святковий концерт, за участі жителів села, учнів та вчителів Вовчоцької ЗОШ І-ІІ ступенів.

 

 Кожен народ оспівує свою землю, захищає і славить свою країну. Того дня зі сцени звучало чимало пісень про мужність, відвагу та любов до рідної України.

Закінчився концерт на гарній, святковій, патріотичній ноті.

 

 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *